We Make water burn

H2O Flame - Feuerbrunnen

Over ons

Wij zijn een internationale groep van bedrijven met een wereldwijd uniek concept . H2O - Flames biedt unieke ontwerp kunstwerken, die de onverenigbare elementen met water en vuur te combineren. Het assortiment omvat diverse vlam fontein modellen , unieke kunst en aangepaste implementaties. Wij brengen de grond met H2O - vlam special effects te branden

Het product

Exclusieve Design Fontein, die vuur en water tezamen brengt. Geproduceerd in een zeer gerenommeerde metaal design fabriek. Zodat dit object een perfecte styling heeft van materiaal en techniek.

Vuur en water fascineert al sinds mensen heugenis. Tegen elkaar kunnen deze tegenstrijdige polen zich haast niet presenteren. Zo indrukwekkend is dan ook het samenspel van deze tegenstrijdige polen. Laat uw zich daarom verrassen door het samen spel van vuur en water met het daardoor verkregen lichtspel.

Techniek

Edelstaal-Vuur-Water-Fontein voor buiten

Exclusieve Design Fontein, die vuur en water tezamen brengt. Geproduceerd in een zeer gerenommeerde metaal design fabriek. Zodat dit object een perfecte styling heeft van materiaal en techniek.

Door de eenvoudige opbouw is de fontein eenvoudig in elkaar te zetten en te onderhouden. De vakhandelaar garandeert bij elke navulling , controle van de gasfles en de hoogste kwaliteit gas. Een drukregelaar regelt de toevoer van gas, bij teveel voorgeschreven uitgaande druk word deze automatisch gesloten, en zorgt als de vlam gedoofd is, dat de gas toevoer stopt.

Afmetingen
Hoogte: 115 cm
Kubus: 70 x 25 x 25 cm HxBxD
Opvangschaal: 30 x 50 x 50 cm HxBxD

Levering
Kubus Edelstaal geslepen
Opvangschaal Edelstaal geslepen
Pomp techniek: waterpomp
Stroom verbruik: 50 watt
Gas eenheid: 5 / 11 kg Gasfles her vulbaar, met drukregelaar
Dekoratie: stenen

Vele maten en designs zijn leverbaar zoals: Quad vormen, ronde vormen en wand vormen. Materiaal behandeling zoals geborsteld of hamerslag etc. Metaal soorten zoals: messing, koper,aluminium etc. Alles op navraag leverbaar. Ook individuele ontwerpen kunnen we produceren.

Contact / RouteH2O-flame GmbH
Hans-Böckler-Straße 25
59348 Lüdinghausen, Germany
Tel: +49 (0) 178 558 79 89
E-Mail: info@h2o-flame.com
ROUTEBESCHRIJVING

Als u nog vragen, wensen of suggesties? Neem dan contact met ons op.

Zullen wij onmiddellijk contact met u op.

Ontkenning

H2O-flame GmbH
Hans-Böckler-Straße 25
59348 Lüdinghausen
Tel: +49 (0) 178 558 79 89
E-Mail: info@h2o-flame.com

Manager
Günter Thiemann
Registreer binnenkomst inschrijving in het register.
Registratie Court: Coesfeld
HRB 15587

Umsatzsteuer-ID DE299503055
Steuer-Nr. 333/5968/0649

Ontkenning
Bij vonnis van 12 mei 1998 heeft het Landgericht Hamburg besloten dat men moet beantwoorden door het plaatsen van een link op de inhoud van de gelinkte site. Dit kan volgens de rechtbank alleen worden voorkomen door zich uitdrukkelijk te distantiëren van deze inhoud.

Op de pagina's van 'H2O GmbH flame' kan worden naar andere sites op het internet verbindingen. Voor al deze links: De 'H2O vlam GmbH verklaart uitdrukkelijk dat zij geen invloed heeft op de vormgeving en inhoud van de gelinkte pagina's. Daarom afstand van de 'H2O vlam GmbH' hierbij uitdrukkelijk van alle inhoud van alle gelinkte pagina's op deze website en niet deze inhoud als zijn eigen vast te stellen.

Foto's
Alle foto's op deze site is volledig beschermd door de bepalingen van de Auteurswet. Elk gebruik, reproductie, verspreiding - private of commerciële aard - is ten strengste verboden en is de voorafgaande schriftelijke toestemming van de H2O-vlam GmbH.